DE PAPE NV

De Pape NV, gelegen in het hartje van Bassevelde, op het einde van de dorpsstraat aan "het kapelletje", is al jaren een vaste waarde bij iedereen die houdt van tuinieren, dieren en doe-het-zelven. De eigen onderhouds- en hersteldienst voor tuinmachines is hier niet vreemd aan.

CONTACT INFO
  • Adres: Dorp 142
    9968 Bassevelde (België)
  • Tel: 09 373 62 45
  • Email: info@depape.be

Momenteel geen nieuws!

Brico doe-het-zelf bouwmarkt City Bassevelde

Brico is dé bouwmarkt in City Bassevelde waar je naar toe kunt voor al je doe-het-zelf klus artikelen. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten; bij Brico City Bassevelde vind je alles wat je nodig hebt om van jouw klus een succes te maken. Zoek je inspiratie of advies over producten? Stel je vraag: onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg. We zijn bijna elke dag open, maar voor de zekerheid bekijk je onze website voor een overzicht van alle openingstijden en koopzondagen van Brico City Bassevelde. Zo weet je zeker dat je niet voor een gesloten deur staat.

Sterk in laminaat, verf en gereedschap

Bij de Brico zelfbouwmarkt in City Bassevelde vind je alle bouwmaterialen, gereedschap en accessoires om je huis nog mooier te maken. Zowel de beginnende als de ervaren makers kunnen bij Brico City Bassevelde terecht voor hun klus benodigdheden. Ga je de muren van een nieuw laagje verf of behang voorzien? Wil je dat oude tapijt nu eindelijk eens verwisselen voor een mooie laminaatvloer? Of vind je het gewoon leuk om je eigen tuinmeubelen van steigerhout te maken? Brico doe-het-zelf City Bassevelde helpt je graag bij het realiseren van jouw klus. Ontdek het veelzijdige assortiment van de Brico in City Bassevelde of bekijk het aanbod online via Brico.be